Wandelen en overnachten

Wandelen en overnachten

Als organisatie vinden we het leuk om te zien dat we voor onze tochten mensen uit het gehele land mogen verwelkomen. We krijgen daarom wel eens de vraag of er goede plekken zijn om te overnachten. Om deze reden hebben we hieronder een lijst met B&B’s gemaakt in de buurt van De Wilp. Deze lijst kunt u gebruiken om een leuke overnachtingsplek te vinden als u van ver komt of als u het onze tocht wenst te combineren met een leuk weekend in het Westerkwartier of Opsterland. Alle boekingen doet u bij de B&B zelf, stichting De Wilpsterdauwtrappers is hier verder niet bij betrokken.

Bed and breakfast De Haar in Marum

Op minder dan 3 kilometer van De Wilp ligt deze gezellige landelijke B&B met 2 kamers voor 2 personen en eigen badkamer. U kunt deze B&B boeken middels de website www.bedandbreakfast.nl of door contact op te nemen met de eigenaar op telefoonnummer 06-22768280

Bed & Breakfast The Woodenwall in Marum

Houdt u van een paar dagen heerlijk ontspannen, rust en luxe kom dan zeker een paar dagen logeren in B&B The woodenwall.
In het buitengebied van Marum waar u heerlijk tot rust kan komen en genieten van wijds uitzicht. Wilt u wandelen of fietsen of van de natuur genieten het is allemaal mogelijk. Een dagje sauna dat kunt u dit doen in De Waterlelie in Zevenhuizen op 7 km afstand of Spawell Peize op 18 km.
Wilt u de Waddeneilanden bezoeken dat is prima te doen in 1 dag.
Neemt u een kijkje op onze website:
www.bbthewoodenwall.nl

Wilt u een komen logeren bel of mail de B&B voor een reservering.